FAQ

Zijn PURE-producten gecertificeerd?

Alle PURE-producten zijn met trots Natrue-gecertificeerd. Natrue is Europa’s toonaangevende certificeringsinstantie voor natuurlijke en biologische producten.

Is PURE 'veganistisch vriendelijk'?

Papaja Renew is Vegan.
Papaya Zalf en Vapor Balm bevatten beide bijenwas, dus ze zijn niet veganistisch. Ze bevatten geen andere dierlijke ingrediënten.

Zijn PURE-producten palmolie-vrij?

PURE-producten zijn 100% palmolie-vrij.

Welke parfum wordt gebruikt in PURE?

Onze geur is 100% natuurlijk en vrij van ftalaten. De geur die we gebruiken is van nature afgeleid van vanille bonen en geeft een subtiele, zoete geur.

Zijn PURE verpakkingen recyclebaar?

De PURE verpakkingen zijn recyclebaar en kunnen als volgt worden opgesplitst: Tube LDPE – recyclecode 4 en de dop is van polypropyleen – recyclecode 5.
Om recycling mogelijk te maken, moet je er rekening mee houden dat de ongebruikte tube-inhoud of resterende zalf moet worden grondig uitgewassen.

Papaya Ointment

Wat zijn de voordelen van Calendula?

De rescue-zalf bevat een zuiver calendula-extract. Het calendula-kruid wordt traditioneel gebruikt voor het verzachten en genezen van ontstoken en beschadigde huid, en heeft ook antimicrobiële eigenschappen.

Waarom bij eerste gebruik is de rescue-zalf zo hard?

De rescue-zalf is volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige emulgatoren of stabalisers. Dit betekent dat de consistentie van de zalf kan veranderen bij verschillende temperaturen. Bij koud weer kan de sheaboter harder worden en tijdens de warmere maanden merk je misschien dat het product zachter wordt. Afhankelijk van de temperatuur moet je het product opwarmen met je vingertoppen of in de koelkast leggen – het is aan jou!

Is de Papaya-zalf veilig in gebruik tijdens de zwangerschap?

Gefermenteerd Papaya dat in de zalf wordt gebruikt, is prima om topisch te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Is de rescue-zalf veilig in gebruik bij borstvoeding?

Onze zalf is een volledig natuurlijke formule en is veilig om te gebruiken tijdens de borstvoeding, maar we raden aan om overtollige zalf af te vegen voor het voeden. U kunt zo vaak als nodig tussen de voeding opnieuw aanbrengen.

Hoeveel Paw Paw is in Papaja rescue-zalf verwerkt?

60mg/g is gelijk aan vers fruit.

Vapour Balm

Is Vapor Balm veilig voor kinderen?

Vapor Balm is veilig voor het hele gezin. Voor kinderen jonger dan 2 jaar adviseren wij om Vapor Balm op een tissue aan te brengen en houd het buiten bereik. Voor kinderen ouder dan 2, wrijf op de borst of rug om de congestie te verlichten.

Wat is het etherische-oliegehalte van Vapour Balm?

Vapour balsem bevat 25% native Australian Essential Oils.

Papaya Renew

Wanneer kan ik Renew toepassen op mijn wond?

Zodra de wond gesloten is, zou je Renew moeten gaan gebruiken. Je dient Renew 3 keer per dag aanbrengen en wrijf het in cirkelvormige bewegingen in.

Ik heb een oud litteken. Kan Renew helpen?

Terwijl Renew het beste werkt op nieuwe wonden/littekens, is er enig onderzoek dat aangeeft dat gotuola (het actieve ingrediënt) helpt het uiterlijk van oude littekens en ontstekingen te verminderen.

Is Renew veilig in gebruik tijdens de zwangerschap?

De natuurlijke en zachte formule van Renew is veilig om te gebruiken op tijdens zwangerschap. We raden aan Renew tweemaal per dag (in cirkelvormige bewegingen) aan te brengen vanaf het begin van het tweede trimester.

Ik heb een gevoelige huid; kan ik Renew gebruiken als een moisturizer?

Renew kan worden gebruikt als dagelijkse moisturizer op het gezicht en lichaam. De zachte formule is perfect voor de gevoelige huid.

Hoeveel Paw Paw is er in Papaya Renew Cream?

40 mg/g gelijk aan vers fruit.

Heeft u de informatie die u zoekt niet gevonden?

natural-by-nature-logo